Zonweringen Zonweringen Rolluiken Zonweringen

Veiligheidsrolluiken, een veilig gevoel voor thuis

Horemans –Van Hoof maakt het inbrekers heel moeilijk. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig.

 

De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe.
Inbrekers werken vaak onder tijdsdruk. Hierdoor kan een gesloten rolluik afschrikken. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd de veiligheid nog meer. Veel mensen denken dat inbraken alleen ‘s nachts plaatsvinden. Fout, 50% van de inbraken gebeurd op klaarlichte dag en meestal via de terrasdeuren in de tuin. Deze kunnen in de meeste gevallen met een schroevendraaier binnen 20 seconden geopend worden. Zodoende zou men als aanvulling op het veiligheidspakket een Genio bewegingsmelder toe kunnen passen. Deze sluit het rolluik overdag wanneer iemand zich langere tijd bij het raam ophoudt.

Het Horemans – Van Hoof veiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. U krijgt met het veiligheidspakket een goed getest systeem voor een uiterst attractieve prijs. Deze toepassing is mogelijk op alle ROMA rolluiksystemen van de .P en.XP-serie

Info

Partners

Contact

.